Na prázdniny se Zoo Praha

Ostatní články

01. 07. 2008


Prázdniny v Zoo Praha začínají už tento pátek 27. června, kdy je zde Den Šprtů. Každý, kdo přinese letošní vysvědčení s jedničkou z biologie, přírodopisu, přírodovědy, prvouky a dalších přírodovědných předmětů, bude mít tento den vstup zdarma!

Na akci Prázdniny s mláďaty se zájemci vydají v sobotu 28. června. Prostřednictvím soutěží a her si návštěvníci ve vzdělávacím centru zoo ověří, zda poznají, jak vypadají mláďata nejrůznějších zvířat (ne vždy je to úplně lehké) nebo si sami zkusí, jestli zvládnou to, co musí zvládnout každé zvířecí mládě.
Dozvědět se něco víc o našich mláďatech bude možno také na Mláděcí stezce plné záludných otázek, která bude rozmístěna  po areálu zoo.
Pro výherce budou připraveny drobné upomínkové předměty.

Prázdniny nezačínají jen dětem, ale i učitelům. Pro ty jsme připravili na pondělí 30. června Den unavených učitelů. Všichni učitelé, kantoři a další pedagogičtí pracovníci mají po předložení průkazu ITIC nebo jiného dokladu o své profesi vstup do zoo zdarma.

Na prázdniny se Zoo Praha


Ve spolupráci se společností FotoŠkoda vyhlašujeme další ročník oblíbené fotosoutěže.

Situace se pro Zoo Praha vyvinula naštěstí příznivě a aktuální tok Vltavy její areál již nijak neohrožuje. Foto Oliver Le Que, Zoo Praha

Zoo Praha se ve středu 18. září opět otevírá návštěvníkům. Od soboty do dneška platila uzavírka kvůli větru a vydatnému dešti, který podmáčel stromy, avšak zítra v 9 hodin zoo otevře své brány. Areál je již uklizený a...




Přihlášení k newsletteru