Den otců v Zoo Praha

Ostatní články

01. 08. 2008


Emu Taťulda má narozeniny - sobota 2. srpna 2008

V pražské zoo slavíme den otců 2. srpna. Datum jsem stanovili podle data narozenin emu australského jménem Taťulda. Proč právě podle pštrosa emu? Samci emu jsou příkladní otcové, kteří trpělivě sedí na vejcích téměř 2 měsíce a po vylíhnutí mláďata neopouštějí po dobu až 7 měsíců.

Pánové, kteří v sobotu přijdou do zoo  si mohou vyzkoušet svou dovednost v bavení dětí. Gender Studies připravilo soutěž s názvem „Tatínkem na 30 minut Zn. Aktivně“. Účastníci budou mít za úkol bavit po dobu půl hodiny vylosované lidské mládě a společně s ním plnit záludné úkoly, to vše pod pozorným dohledem odborné poroty. Vítězný tatínek se může těšit na cenu od Velkopopovického Kozla.  Soutěž začíná v 11 hodin v areálu dětské zoo.

U výběhu emu budou moci návštěvníci  popřát zasloužilému otci Taťuldovi k jeho 33. narozeninám.

Jako dárek nejen pro tatínky bude po celý den probíhat u hlavního vchodu do zoo ochutnávka produktů pivovaru Velkopopovický Kozel.

Navíc všichni tatínci, kteří přijdou v doprovodu svých dětí, mají tento den vstup do zoo zdarma!

 

Den otců v Zoo Praha


Ve spolupráci se společností FotoŠkoda vyhlašujeme další ročník oblíbené fotosoutěže.

Situace se pro Zoo Praha vyvinula naštěstí příznivě a aktuální tok Vltavy její areál již nijak neohrožuje. Foto Oliver Le Que, Zoo Praha

Zoo Praha se ve středu 18. září opět otevírá návštěvníkům. Od soboty do dneška platila uzavírka kvůli větru a vydatnému dešti, který podmáčel stromy, avšak zítra v 9 hodin zoo otevře své brány. Areál je již uklizený a...




Přihlášení k newsletteru