Den otců

Ostatní články

05. 08. 2008


Sobota 2. srpna 2008

Sobota 2. srpna patřila v pražské zoo tatínkům. V tento den jsme vyhlásili u příležitosti narozenin samce emu australského Den otců. Emu jménem Taťulda letos oslavil již 33. narozeniny!
V dětském areálu si mohli tatínci i budoucí potencionální tatínci v soutěži „Tatínkem na 30 minut Zn. Aktivně“ ověřit jak jsou schopni zabavit vylosované lidské mládě. Ve vyhrazeném výběhu měly k dispozici 6 stanovišť, na kterých plnili různé úkoly – na stanovišti u chameleona se děti měnily v nejrůznější zvířata, u papouška vyluzovaly hudbu na roztodivné hudební nástroje nebo u lva řešili otcové zapeklitý úkol, jak zabavit dítě, aby zůstalo v malém prostoru doupátka po dobu 5 minut. Vše bedlivým okem sledovala porota, složená zejména z matek mladších polovin soutěžních dvojic. Tatínci, kteří se umístili na prvních třech místech, získali cenu od Velkopopovického Kozla. Letošním nejlepším tatínkem na 30 minut se stal pan Petr.
Velkopopovický Kozel nezapomněl ani na ostatní návštěvníky, kteří mohli po celý den využít ochutnávku velkopopovického produktu.

Den otců


Ve spolupráci se společností FotoŠkoda vyhlašujeme další ročník oblíbené fotosoutěže.

Situace se pro Zoo Praha vyvinula naštěstí příznivě a aktuální tok Vltavy její areál již nijak neohrožuje. Foto Oliver Le Que, Zoo Praha

Zoo Praha se ve středu 18. září opět otevírá návštěvníkům. Od soboty do dneška platila uzavírka kvůli větru a vydatnému dešti, který podmáčel stromy, avšak zítra v 9 hodin zoo otevře své brány. Areál je již uklizený a...




Přihlášení k newsletteru