SPECIÁLNÍ ŘÍJNOVÁ NABÍDKA PRO ŠKOLY

Ostatní články

09. 10. 2009


Nosálí hrátky a setkání se šelmou

Při návštěvě zoologické zahrady v měsíci říjnu máte jedinečnou příležitost seznámit své žáky a studenty s dovednostmi šelem!
 
Nosálí hrátky – 9:45 v expozici nosálů v horní části zoo:
Naše skupina nosálů během desetiminutového představení předvede obratnost, zručnost předních končetin a další dovednosti, které potřebuje tato menší šelma  k získání potravy v přírodě. V závěru programu demonstrujeme význam tréninku při práci se zvířaty v lidské péči. Program je pro přihlížející zcela zdarma, není nutné jej objednávat a lze jej využít při samostatných procházkách zahradou.
 
Setkání se šelmou – 10:45 u vzdělávacího centra:
Patnáctiminutový program seznamuje s dovednosti malých šelem při získávání potravy a odkazuje letošní kampani EAZA – Nechme šelmy žít. Je vhodný pro všechny věkové kategorie a pro přihlížející je zcela zdarma.
Čas byl zvolen tak aby bylo možno program využít při čekání na objednanou prohlídku od 11 hodin či naopak jako závěr prohlídky s průvodcem od 9 hodin. Účinkuje především skunk pruhovaný, výjimečně další druhy dle aktuálních možností oddělení tréninku zvířat.
 
PROGRAMY SE NEODEHRÁVAJÍ DENNĚ, ALE JEN V NÁSLEDUJÍCÍH TERMÍNECH: 6., 7., 8., 13., 14., 15., 19., 20., 23., 27., 28. a 29. října 2009.

SPECIÁLNÍ ŘÍJNOVÁ NABÍDKA PRO ŠKOLY


Aplikace Zoo Praha byla dnes oficiálně spuštěna v kamerunské školní třídě v pavilonu Rezervace Dja. Na snímku je ředitel Zoo Praha Miroslav Bobek, výkonná ředitelka Komerční banky pro strategii a komunikaci Hana Kovářová a předseda České IT Akademie Michael Kalista (vlevo dole) se svými studenty, kteří aplikaci vytvořili. Foto Oliver Le Que, Zoo Praha

Zoo Praha dnes představila svou mobilní aplikaci pro chytré telefony. Návštěvníkům poskytuje veškerý komfort od nákupu vstupenek a interaktivní mapy areálu až po profily chovaných druhů, včasná upozornění na krmení zvířat nebo...

Aplikaci jsme oficiálně spustili během Výroční slavnosti Zoo Praha dne 28. září 2024. Foto: Zoo Praha.

Smartphone je dnes pro mnohé spíš prodloužením ruky než jen telefonem. Geniální mozky do něj nasypaly budík, kompas či svítilnu, ale také počítač, diktafon, herní konzole či celá obchodní centra. My jsme do něj teď spolu s Czech...




Přihlášení k newsletteru