Mimořádné večerní prohlídky tuto sobotu!

Akce v Zoo Praha

Zoo Praha  |  09. 06. 2016


Nenechte si ujít jedinečnou možnost zjistit, co dělají zvířata v pražské zoo po zavírací době. V rámci pestrého sobotního programu, jehož vrcholem budou křtiny malého slůněte, si budete navíc moci užít mimořádné večerní prohlídky s průvodci.

Mimořádné večerní prohlídky tuto sobotu! Foto: Petr Hamerník, Zoo Praha Mimořádné večerní prohlídky tuto sobotu! Foto: Petr Hamerník, Zoo Praha

Vydejte se na noční procházku po Zoo Praha a poznejte, jak vypadá noční život našich zvířat. Prohlídka bude doplněna poutavým výkladem nejenom o biologických zajímavostech, ale i nevšedních zážitcích a událostech ze života zvířat pražské zoo.

Zvolit si můžete ze tří časů. Od hlavního vchodu se vychází ve 21:00 (tento čas doporučujeme rodinám s dětmi), 21:30 a 22:00.

Prohlídky jsou zdarma. Délka prohlídky je zhruba 60 minut. Kapacita návštěvníků na jednu prohlídku je 25 osob. Kapacita prohlídek je omezená, proto prosíme, aby se všichni zájemci předem objednali na telefonním čísle 296 112 230. Psi se večerní prohlídky zúčastnit nemohou.  

Pokud si chcete vychutnat podvečerní atmosféru v zoo bez průvodce, využijte naší prodloužené otevírací doby do 21:00! Více informací o podvečerní zoo naleznete po kliknutí ZDE.


Takto vypadá vombatí samička Mersey rok poté, co poprvé vykoukla z matčina vaku. Foto: Petr Hamerník, Zoo Praha

Oslavte s námi v sobotu 15. března přesně rok od chvíle, kdy v Darwinově kráteru poprvé vykoukla na svět vombatí samička Mersey. První v Česku narozený vombat.

Ředitel Zoo Praha Miroslav Bobek uděluje mongolskému prezidentu Uchnágínu Chürelsüchovi certifikát o pojmenování hříběte koně Převalského, které má v plemenné knize číslo 7 000. Nalevo stojí mongolská ministryně zahraničních věcí Battsetseg Batmunkh. Foto Oliver Le Que, Zoo Praha

V Zoo Praha dnes mongolský prezident Uchnágín Chürelsüch slavnostně pojmenoval hříbě koně Převalského. Dvoutýdenní klisna od něj dostala jméno Dagina – v překladu „Nebeská víla“.




Přihlášení k newsletteru