Fotím v Zoo Praha 2024

Ostatní články

Zoo Praha  |  18. 09. 2024


Ve spolupráci se společností FotoŠkoda vyhlašujeme další ročník oblíbené fotosoutěže.

Zachyťte jedinečné momenty ze života zvířat v Zoo Praha a pošlete své fotky do soutěže! Tématem soutěže je „Letošní mláďata v Zoo Praha. Soutěž probíhá v termínu od 20. září do 18. listopadu a můžete do ní přihlásit fotografie mláďat pořízené v Zoo Praha tomto roce od 1. ledna 2024 do ukončení soutěže 18. listopadu 2024.

Kategorie

  • DĚTI: Fotografii, kterou chce přihlásit dítě do 18 let, nahraje jeho zákonný zástupce. Lze nahrát maximálně dvě fotografie o velikosti do 5 MB / 1 fotografie.
  • DOSPĚLÍ: Lze nahrát maximálně dvě fotografie o velikosti do 5 MB / 1 fotografie. Fotografie nesmí být upravena.

Kdo a za jakých podmínek se může zapojit?

V dětské kategorii musí být každý účastník přihlášen svým zákonným zástupcem (rodičem).
Do soutěže lze přihlásit pouze fotografie, které byly pořízeny v prostorách Zoo Praha v termínu od 1. ledna 2024 do 18. listopadu 2024.

Formulář pro zasílání soutěžních fotografií

Do fotosoutěže se můžete registrovat na stránkách FotoŠoda.

Kolik fotografií lze přihlásit?

Maximálně dvě fotografie pro danou kategorii.

Velikost fotografií

Fotografie musí být bez úprav a ve formátu JPG, velikost do 5 MB / 1 fotografie.

Termín fotosoutěže

20. září 2024 – 18. listopadu 2024

Termín vyhlášení vítězů

7. prosince 2024

Věcné ceny v soutěži

Pro obě kategroie stejné

  1. místo: Fotoaparát Sony + poukázka na tisk fotografií ve FotoŠkoda v hodnotě 1 000 Kč
  2. místo: Večerní ZooExpress + rodinná vstupenka + poukázka na tisk fotografií ve FotoŠkoda v hodnotě 500 Kč
  3. místo: Dárkové předměty od VW + poukázka na tisk fotografií ve FotoŠkoda v hodnotě 300 Kč

Pořadatel soutěže a partneři

FotoŠkoda a Zoo Praha, Sony, VW

FotoSkoda

 

 

Pravidla soutěže

  1. Organizátorem fotografické soutěže (dále jen akce) je Milan Škoda-FOTO (IČ: 43164536). Provozovatel akce je společnost CreativeDreams s.r.o. (IČ: 27402690). Kontaktní email pro dotazy je fotoskoda@creativedreams.cz
  2. Akce se může zúčastnit každý, kdo pořídí fotografii v termínu 1. 1. – 18. 11. 2024 v prostorách Zoo Praha a svoji fotografii zaregistruje v termínu konání akce od 20. 9. do 18. 11. 2024 na tomto webu.
  3. Každý účastník může soutěžit pouze se dvěma fotografiemi v kategorii DOSPĚLÍ nebo DĚTI. V případě, že je dospělý soutěžící zároveň zákonným zástupcem dítěte ve věku do 18 let, může nahrát další dvě fotografie, které pořídilo jeho dítě, do kategorie DĚTI.
  4. Fotografie nesmí být jakkoliv editovány v počítači. Formáty TIFF ani RAW není z praktických důvodů možné přijímat.
  5. Podmínkou účasti je pořízení fotografie v termínu 1. 1. – 18. 11. 2024 a nahrání fotografií do 18. 11. 2024 na webu fotovize.cz. Provozovatel akce přijaté fotografie nejdřív zkontroluje a v případě, že splňují podmínky akce, zveřejní fotografii v galerii a to do 48 hodin od nahrání přes registrační formulář. V případě, že fotografie nebude splňovat podmínky akce, bude účastník informován prostřednictvím emailu.
  6. Provozovatel si vyhrazuje právo odmítnout zveřejnit a přijmout fotografii do soutěže, a to hlavně z těchto důvodů:
    Fotografie je hanlivá nebo v rozporu s politikou společnosti Milan Škoda.
    Fotografie překročila limit 5 MB.
    Fotografie byla nahrána po skončení akce.
    Fotografie nebyla pořízena v termínu 1. 1. – 18. 11. 2024.
    Formulář nebyl vyplněn úplně nebo pravdivě.
  7. V termínu 18. 11. 2024 bude registrace fotografií uzavřena a 7. 12. 2024 proběhne vyhlášení vítězů pro dané kategorie.
  8. Přehled cen pro jednotlivé kategorie je uvedený na www.fotovize.cz
  9. Účastník tímto bere na vědomí zpracování poskytnutých osobních údajů v rozsahu jméno, příjmení, adresa, e-mailová adresa, telefonní číslo („Osobní údaje“) společnosti Milan Škoda- FOTO., se sídlem U Elektrárny 60, 252 46 Vrané nad Vltavou IČ: 43164536 DIČ: CZ5501010163 („Správce“) za účelem provádění a vyhodnocení Akce. Osobní údaje budou uchovávány po dobu 12 měsíců. Neposkytnutí osobních údajů pro výše uvedené účely bude mít za následek nemožnost účasti Účastníka v Akci. Správce zpracovává poskytnuté Osobní údaje v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů („Zákon o ochraně osobních údajů“).
  10. Osobní údaje budou zpracovávány Správcem prostřednictvím Provozovatele akce, společnosti CreativeDreams s.r.o., se sídlem Thámova 137/16, Praha 8, 186 00, IČO: 27402690, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, sp. zn. C 110184, registrované na ÚOOÚ pod registračním číslem 00026532. Zpracování Osobních údajů probíhá automatizovaně prostřednictvím elektronického systému a také manuálně. Osobní údaje budou archivovány v kryptovaných elektronických souborech dle směrnice GDPR, ve kterých budou zpracovány pro výše uvedené účely. Účastník bere na vědomí, že má práva dle § 11, 12 a 21 Zákona o ochraně osobních údajů, tj. zejména má právo přístupu k Osobním údajům, právo na opravu Osobních údajů a jejich likvidaci a také právo být Zapomenut.
  11. Účastník prohlašuje, že všechny poskytnuté údaje jsou správné a pravdivé. V případě pochybností se může Účastník obrátit na Správce nebo přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
  12. Účastník současně může udělit souhlas se zpracováním výše uvedených Osobních údajů pro marketingové účely, tj. nabízení obchodu a služeb Správce, včetně zasílání informací o pořádaných akcích, výrobcích a jiných aktivitách, jakož i zasílání obchodních sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti a o změně některých zákonů (zákon o některých službách informační společnosti), ve znění pozdějších předpisů, a to na dobu 3 let od skončení Akce nebo do odvolání souhlasu. Poskytnutí údajů je dobrovolné a svůj souhlas může Účastník kdykoli odvolat.
  13. Organizátor i provozovatel akce si vyhrazují právo kdykoli zrušit platnost, upravit nebo změnit tuto akci bez vzniku jakýchkoli závazků, ale vždy se budou snažit minimalizovat dopad na účastníka, aby nedošlo k nepatřičnému nedorozumění. Dále si vyhrazují právo prověřovat jakékoli nároky pro zajištění dodržování těchto podmínek a vyžádat si další informace a podpůrné dokumenty. Organizátor si vyhrazuje právo vyloučit nároky nebo účastníky, pokud má podezření, že je akce jakkoli zneužívána. Rozhodnutí ve věci této akce jsou konečná a nebude o nich vedena žádná korespondence.

Dotazy směrujte na fotoskoda@creativedreams.cz

Změna podmínek soutěže pořadatelem vyhrazena.

Ochrana osobních údajů a osobnostní práva

Účastník soutěže souhlasí s tím, aby pořadatel a partner soutěže zpracovávali jím poskytnuté osobní údaje v rozsahu jméno, příjmení, přezdívka, emailová adresa, adresa, telefonní číslo a fotografie a text, odpověď, a to pro účely vyhodnocení soutěže, pro potřeby kontaktu s těmito osobami, jakož i pro informování těchto osob o jiných nabídkách v této souvislosti (obchodní sdělení).

Pořadatel tímto informuje každou osobu, která poskytla v soutěži své osobní údaje ke zpracování, že poskytnutí těchto údajů je dobrovolné, že každá taková osoba má právo na přístup k těmto údajům, právo požádat o vysvětlení a případně právo požadovat odstranění vzniklého stavu, zejména blokování, provedení opravy, doplnění či likvidaci údajů a další práva uvedená v § 11 a 21 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Souhlas se zpracováním osobních údajů je možné kdykoliv písemně odvolat na adrese sídla Pořadatele. Odvolání souhlasu však může mít za následek nemožnost předání případné výhry.

Účastí v soutěži každý účastník soutěže souhlasí s tím, že pořadatel a partner soutěže jsou oprávněni bezplatně užít jména, přezdívky, e-mailové adresy a textu, audio i vizuálního obsahu sdíleného autorem/účastníkem soutěže pro své marketingové účely v médiích (včetně internetu) a v propagačních a reklamních materiálech pořadatele a partnera soutěže. 

 


Ve spolupráci se společností FotoŠkoda vyhlašujeme další ročník oblíbené fotosoutěže.

Situace se pro Zoo Praha vyvinula naštěstí příznivě a aktuální tok Vltavy její areál již nijak neohrožuje. Foto Oliver Le Que, Zoo Praha

Zoo Praha se ve středu 18. září opět otevírá návštěvníkům. Od soboty do dneška platila uzavírka kvůli větru a vydatnému dešti, který podmáčel stromy, avšak zítra v 9 hodin zoo otevře své brány. Areál je již uklizený a...




Přihlášení k newsletteru