Poslední večerní procházky a jedinečný jarmark

Ostatní články

23. 09. 2010


Pátek 24. a sobota 25. září 2011

Večerní procházky v Zoo Praha, foto (c) BleskStejně jako v předchozích letech připravila Zoo Praha pro své návštěvníky speciální komentované prohlídky večerní zoo. Po úspěšných červnových procházkách za vlky, kdy návštěvníci mohli během jednoho víkendu pozorovat chování vlčí smečky za úplňku, se v srpnu konaly pravidelné víkendové „Večerní procházky“. Díky velkému zájmu byly prodlouženy až do konce září. 

Na pátek 24. a sobotu 25. září jsou vypsané poslední termíny večerních procházek. Zažijte atmosféru života v zoo za soumraku!

Večerní procházky začínají vždy ve 20.30, 21.00 a 21.30 hodin. První čas je určen pro děti, kterým průvodce přizpůsobí i výklad. Ostatní termíny jsou určeny dospělým návštěvníkům. Večerní prohlídky trvají 1,5 hodiny. Vstupné (110 Kč pro děti a 200 Kč pro dospělé) zahrnuje parkovné a průvodcovské služby. 

V případě zájmu je nutné předem se objednat na tel. čísle  296 112 230  nebo na pr@zoopraha.cz. 

 

Jarmakr, foto (c) Nadace Terezy Maxové DětemV sobotu 25. září v průběhu dne se pak budete moci zúčastnit již sedmého ročníku „Jarmarku pro šikovné ručičky“ a ocenit práci dětí z 25 dětských domovů České republiky.

Charitativní projekt si klade za cíl předat dětem z dětských domovů hravou formou zkušenosti ze světa podnikání, rozvíjet u nich tvořivost a chuť k práci, zároveň jim pomoci při hledání svého místa ve společnosti.  Jarmarky pořádají Nadace Terezy Maxové dětem a Spolu dětem o.p.s. Tereza Maxová se letošní akce osobně zúčastní. 

Jarmakr, foto (c) Nadace Terezy Maxové DětemOd 11 do 16 hodin budou po areálu pražské zoo rozmístěné stánky s rozličnými produkty, které děti vlastnoručně vyrobily. Tím, že si některý z výrobků zakoupíte, podpoříte nejen charitativní smysl akce, ale i soutěž dětských týmů. Ty budou bojovat v několika kategoriích: 1. Prodejní dovednosti, 2. Reklamní slogan, 3. Cena sympatie veřejnosti.
 
Součástí akce bude i doprovodný program. Vystoupí například hudební skupina Chinaski, nebo divadla Paravánek, Kukadlo a Pohádková vzducholoď.

 


Aplikace Zoo Praha byla dnes oficiálně spuštěna v kamerunské školní třídě v pavilonu Rezervace Dja. Na snímku je ředitel Zoo Praha Miroslav Bobek, výkonná ředitelka Komerční banky pro strategii a komunikaci Hana Kovářová a předseda České IT Akademie Michael Kalista (vlevo dole) se svými studenty, kteří aplikaci vytvořili. Foto Oliver Le Que, Zoo Praha

Zoo Praha dnes představila svou mobilní aplikaci pro chytré telefony. Návštěvníkům poskytuje veškerý komfort od nákupu vstupenek a interaktivní mapy areálu až po profily chovaných druhů, včasná upozornění na krmení zvířat nebo...

Aplikaci jsme oficiálně spustili během Výroční slavnosti Zoo Praha dne 28. září 2024. Foto: Zoo Praha.

Smartphone je dnes pro mnohé spíš prodloužením ruky než jen telefonem. Geniální mozky do něj nasypaly budík, kompas či svítilnu, ale také počítač, diktafon, herní konzole či celá obchodní centra. My jsme do něj teď spolu s Czech...




Přihlášení k newsletteru